IMPLANTAT
16578
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16578,page-child,parent-pageid-16552,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
nu1
nu2-1
nu3
nu4
nu5
nu6-1

Implantat

När man förlorat en eller flera tänder kan man ersätta de med tandimplantat. Behandlingen ger dig ett större självförtroende och möjligheten att återigen le samt tugga.

Vid implantatbehandling ersätts tandluckan med en eller flera titanskruvar som fixeras i käkbenet. Därpå vi utför resterande delen av behandlingen i form av krona eller bro på inopererade implantaten.

En implantatbehandling inleds med en noggrann undersökning och röntgen (panoramaröntgen) för att kontrollera att det finns tillräckligt med benvävnad i käkbenet samt för att bestämma den bästa placeringen av tandimplantaten.

När det gäller implantat använder vi oss i de flesta fallen av komponenter från Straumann. Straumann är det implantatsytem där det gjorts flest studier av vilket ger en bra trygghet.

Vi kan också använda oss av produkter från Astra eller Nobel om det krävs. Straumann, Astra och Nobel är implantatsytem som är godkända i EU och har fullgod vetenskaplig dokumentation.