TANDBLEKNING
16587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16587,page-child,parent-pageid-16552,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
nu1
nu2-1
nu3
nu4
nu5
nu6-1

Tandblekning

Det är många som längtar efter ett vitare leende och idag går de flesta missfärgningar att motverka med olika sorters tandblekningar.En tandblekning hjälper dig att få tillbaka dina fina vita tänder igen, och även du som har kronor, bryggor och plastfyllningar kan bleka dina tänder.

Metoden är även lämplig för dig som vill fräscha upp ditt leende efter en tidigare tandblekning. Den metod för tandblekning som vi använder oss av innebär att vi tar ett avtryck av dina tänder och tillverkar en individuellt blekningsskena i mjuk plast som fylls med en gel och placeras över tänderna. Blekningen utförs hemma, oftast nattetid under ca 10 dagar och ger ett 2–3 nyanser ljusare leende. Denna metod har visat sig vara den bästa för ett långvarigt resultat.